پروژه ساخت صحن حضرت زینب(س) 160 هزار متر زیربنا دارد و 6 ساله به پایان میرسد که 4 سال از این مدت پشت سر گذاشته شده است.
به گزارش روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج از کربلای معلا، مساحت حرم امام حسین(ع) با احداث چهار صحن در بخشهای مختلف نیم میلیون مترمربع افزایش مییابد که هماکنون روند اجرایی ساخت صحن عقیله بنیهاشم حضرت زینب(س) بهدست مهندسان و کارگران در حال انجام است.
پروژه ساخت صحن حضرت زینب(س) 160 هزار متر زیربنا دارد و 6 ساله به پایان میرسد که چهار سال از این مدت پشت سر گذاشته شده است.
در حال حاضر احداث ساختمانهای موزه، مضیف و خدماتی صحن حضرت زنیب(س) پایان یافته و سقف شبستان در حال تکمیل شدن است.
پروژه زیرگذر حرم مطهر امام حسین(ع) نیز که بخشی از پروژه صحن حضرت زینب(س) به شمار می رود، پایان یافته است.
طرح توسعه حرم مطهر سیدالشهدا(ع) به مساحت ۵۰۰ هزار مترمربع از چهار سمت شمال، جنوب، شرق و غرب پیشبینی و اجرایی شده است که در بخش غربی حرم مطهر امام حسین(ع)، صحن «عقیله بنیهاشم حضرت زینب (س)» طراحی شده و روند ساخت آن در حال انجام است.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):